HTC Raphael si Diamond arata bine si vor fi in curand in disponibile

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.278 ori
<b>HTC Raphael si Diamond arata bine si vor fi in curand in disponibile</b>Nimeni nu stie exact ce terminale se pregateste HTC sa anunte in data de 6 mai, dar toti ochii sunt atintiti asupra producatorului de smartphone-uri, in speranta ca acesta va anunta mult-asteptatul telefon bazat pe Android. Cei de la engadgetmobile au...

Nimeni nu stie exact ce terminale se pregateste HTC sa anunte in data de 6 mai, dar toti ochii sunt atintiti asupra producatorului de smartphone-uri, in speranta ca acesta va anunta mult-asteptatul telefon bazat pe Android.

Cei de la engadgetmobile au reusit sa puna mana pe o serie de documente, in care se mentioneaza pregatirile de lansare pentru terminalele HTC Raphael si Diamond, nume de cod deja confirmate pentru handseturile ce se vor lansa prin Sprint in 2008. Diamond este succesorul lui HTC Touch, nefiind dotat cu tastatura fizica si bazandu-se in totalitate pe un touchscreen. Raphael include o tastatura QWERTY completa si va inlocui terminalul HTC Mogul.

In ciuda faptului ca documentele oficiale sunt destul de neclare, aflam ca ambele terminale vor include Windows Mobile, WiFi, camere de 3 megapixeli si display-uri VGA. Raphael va fi primul lansat pe piata, in septembrie si daca totul merge conform planuliui, Diamond ii va urma exemplul in noiembrie. Chiar daca aceste terminale se vor lansa prin Sprint si suporta doar conectivitate CDMA, suntem siguri ca HTC pregateste si varianta GSM, pentru europeni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×