ASUS ZenFone 4 Pro primeşte certificarea autorităţii NCC din Taiwan, e cunoscut sub numele de cod ASUS ZZ1 GP

1.045 ori
<b>ASUS ZenFone 4 Pro primeşte certificarea autorităţii NCC din Taiwan, e cunoscut sub numele de cod ASUS ZZ1 GP</b>Am aflat la finalul lunii trecute că ASUS ar pregăti 6 telefoane noi ZenFone 4, printre care şi modele Selfie, Pro şi Max, iar azi avem detalii despre cel Pro. Deja a debutat ZenFone 4 Max, iar acum le mai aşteptăm pe Selfie şi Pro.

Am aflat la finalul lunii trecute că ASUS ar pregăti 6 telefoane noi ZenFone 4, printre care şi modele Selfie, Pro şi Max, iar azi avem detalii despre cel Pro. Deja a debutat ZenFone 4 Max, iar acum le mai aşteptăm pe Selfie şi Pro. Acesta din urma tocmai a fost certificat în Taiwan, de către autoritatea NCC.

Acesta este echivalentul local al FCC-ului din SUA sau 3C-ului din China. Autoritatea a certificat terminalul sub numele de cod ASUS ZZ1 GP, compatibil cu WCDMA/ FDD - LTE şi TD-LTE. A trecut şi procesul de certificare pentru Bluetooth, WiFi şi NFC. Din păcate nu avem şi date despre acest device, la nivel de specificaţii şi dotări şi putem doar specula cu privire la aceste aspecte.

ASUS ZenFone 4 Pro certificat NCC

Judecând după zvonurile că ZenFone 4 ar avea un CPU Snapdragon 660, iar ZenFone Selfie un CPU Snapdragon 625, mă aştept ca ZenFone 4 Pro să ia locul modelelor Deluxe. Ca atare va aduce un corp metalic, un ecran de mari dimensiuni cu rezoluţie Full HD sau chiar Quad HD, o cameră de 23 MP sau o cameră duala de 13 MP. În plus, am putea trece iarăşi la 6 sau 8 GB RAM că la ZenFone AR şi la un CPU Snapdragon 835, plus o baterie generoasă.

Toate acestea sunt speculaţii personale, deci priviţi-le cu precauţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×