Sony Honami apare În imagini de presă, ar putea fi lansat În luna iulie la Paris

1.241 ori
<b>Sony Honami apare În imagini de presă, ar putea fi lansat În luna iulie la Paris</b>După ce am vazut terminalul zilele trecute într-o serie de poze, se pare că Honami și-a făcut din nou apariția. De data aceasta&nbsp;Sony Honami&nbsp;este prezentat în imagini de presă. Din acestea observăm două versiuni ale device-ului, una ce...

După ce am vazut terminalul zilele trecute într-o serie de poze, se pare că Honami și-a făcut din nou apariția. De data aceasta Sony Honami este prezentat în imagini de presă. Din acestea observăm două versiuni ale device-ului, una ce pare a fi internațională, iar cealaltă special creată pentru operatorul NTT Docomo din Japonia.

 
Aceste randări de presă par a fi asemănătoare cu imaginile scăpate pe internet acum câteva zile, deci așa ar putea arăta designul final al telefonului. Spatele terminalului nu este prezentat în aceste imagini, dar ar putea fi fabricat dintr-un material mat, și nu sticla pe care o vedem în ultimul timp pe mai toate smartphone-urile din gama Xperia.
 
Se zvonește că Sony Honami ar veni cu un display full HD de 5 inch, o cameră foto de 20 de megapixeli și un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.2 gHz și GPU Adreno 330. Acest model ar putea fi reinventarea seriei Cybershot. Momentan nu știm o dată oficială de lansare pentru acest device, dar sperăm să nu avem de așteptat prea mult. Imaginea care reprezintă turnul Eiffel poate fi un indiciu cu privire la locația de lansare.

Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×