iPhone cu carcasă din plastic confirmat de o imagine din China

1.344 ori
<b>iPhone cu carcasă din plastic confirmat de o imagine din China</b>Parcă se vorbește tot mai mult în ultima vreme despre un iPhone de buget cu carcasă din plastic. Se pare că pe lângă iPhone 5S vom mai avea un model interesant de nouă generație, un handset Apple pentru mase, care aparent ar avea o carcasă de...

Parcă se vorbește tot mai mult în ultima vreme despre un iPhone de buget cu carcasă din plastic. Se pare că pe lângă iPhone 5S vom mai avea un model interesant de nouă generație, un handset Apple pentru mase, care aparent ar avea o carcasă de acest gen:

Imaginea a fost postata pe Weibo, serviciu de socializare chinez și că de obicei ar putea fi vorba despre un fals, sau despre un producător de clone și terminale care s-a grăbit. Interesant e că această scăpare se potrivește cu informațiile pe care le avem deja și aparent ea vine de la microbloggerul 7mob, bine conectat la surse din cadrul fabricilor din China.

E vorba despre "prietenul unui prieten de la Foxconn" și în ce privește designul, remarc prezența unui orificiu pentru cameră, lângă care se afla unul pentru blițul LED și între ele unul pentru microfon. Logo-ul Apple este imprimat cu negru în partea din spate și sincer să fiu carcasa da impresia de telefon de jucărie. Se zvonește că verdele ar fi doar una dintre cele 6 culori pe care le-ar avea acest nou device.

Oare la ce preț vom vedea aceste noi modele? Poate undeva la 300 de euro pe continentul nostru?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×