iPhone 5S ar putea veni cu un buton Home cu logo-ul Apple aplicat peste el

1.350 ori
<b>iPhone 5S ar putea veni cu un buton Home cu logo-ul Apple aplicat peste el</b>Dacă în cazul lui HTC One mulți se întrebau dacă putem folosi logo-ul de sub ecran drept buton, această abordare ar putea fi adoptată în cazul următorului iPhone. Un site din Cehia a pus mâna pe niște fotografii care aparent prezintă modul în...

Dacă în cazul lui HTC One mulți se întrebau dacă putem folosi logo-ul de sub ecran drept buton, această abordare ar putea fi adoptată în cazul următorului iPhone. Un site din Cehia a pus mâna pe niște fotografii care aparent prezintă modul în care va arăta zona frontală a noului terminal Apple.

Imaginile includ și un mic buton Home, care are emblema mărului inscripționata pe el. Până acum scăpările legate de iPhone 5S se axau pe interiorul telefonului, pe componentele sale, fie că e vorba de conectori, motherboard, mecanismul camerei sau baterie. Acum vedem partea frontală, decupajul pentru buton Home și butonul cu logo Apple separat.

iPhone 5S ar putea veni cu un buton Home cu logo-ul Apple aplicat peste el

După părerea mea ar fi puțin redundant să avem logo-ul Apple și pe spatele și pe fata telefonului, iar un branding excesiv contrazice minimalismul cu care ne-a obișnuit Apple. Eventual s-ar putea renunța la logo-ul din spate, iar cel de pe butonul Home ar putea fi de fapt o zonă transparenta în formă de măr, care să permită scanarea amprenetelor utilizatorului, așa cum se zvonea la un moment dat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×