Sony Xperia Z1 Honami Mini primește numele de cod Itsuki, specificații confirmate din nou

1.168 ori
<b>Sony Xperia Z1 Honami Mini primește numele de cod Itsuki, specificații confirmate din nou</b>Nici nu s-a lansat Sony Honami încă aka Xperia Z1 și deja avem o serie de zvonuri despre versiunea sa Mini. Ce separă acest model de alte Mini-uri este o listă de specificații de top, care scot în evidență handsetul, iar astăzi descoperim și un...

Nici nu s-a lansat Sony Honami încă aka Xperia Z1 și deja avem o serie de zvonuri despre versiunea sa Mini. Ce separă acest model de alte Mini-uri este o listă de specificații de top, care scot în evidență handsetul, iar astăzi descoperim și un nou nume de cod.

Se pare că Honami Mini/Xperia Z1 Mini este cunoscut drept Itsuki la nivel intern și se va lansa în Japonia în trimestrul 4. Itsuki este un nume popular în Japonia și poate însemna fie "lună", fie "copaci de primăvară". Acest model va fi unul foarte compact, mai mic decât iPhone 5 și totuși va avea dotări high end, precum procesor Snapdragon 800 și 2 GB RAM.

Terminalul va folosi un CPU quad core tactat la 2.3 GHz, un display HD de 4.3 inch, o cameră de 20.7 megapixeli cu Sony G Lens, 16 GB memorie internă și o baterie de 2400 mAh. Va fi foarte interesant de văzut cum integrează Sony o cameră de top pe un handset mic și subțire, deoarece ar putea da startul unui nou trend.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×