Sony i1 Honami, un nou cameraphone care să rivalizeze cu Nokia EOS și Galaxy S4 Zoom; Iată specificațiile sale!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.027 ori
<b>Sony i1 Honami, un nou cameraphone care să rivalizeze cu Nokia EOS și Galaxy S4 Zoom; Iată specificațiile sale!</b>Pe lângă phabletul Togari/Xperia Z Ultra, Sony ar mai pregăti și un cameraphone, cunoscut sub numele de cod Sony i1 Honami. Astăzi vedem și o primă imagine blurata cu acest model, plus o listă foarte interesantă de dotări hardware. Se pare că...

Pe lângă phabletul Togari/Xperia Z Ultra, Sony ar mai pregăti și un cameraphone, cunoscut sub numele de cod Sony i1 Honami. Astăzi vedem și o primă imagine blurata cu acest model, plus o listă foarte interesantă de dotări hardware.

Se pare că noul terminal se va bate de la egal cu Nokia EOS și Samsung Galaxy S4 Zoom, datorită unei camere performante. Telefonul va sosi cu un ecran de 5 inch Full HD cu tehnologii precum Triluminos, OptiContrast și X Reality Engine, plus un procesor Snapdragon MSM8974 de 2.3 GHz, cu GPU Adreno 330. Vom avea la dispoziție și 2 GB RAM, 32 GB memorie internă, slot microSD și o camera de 20 sau 13 megapixeli cu senzor Exmor RS.

Aceeași cameră va dispune de o lentilă Sony G și va veni cu o interfață specială Cybershot, plus bliț Xenon, blit dual LED și procesare de imagine Mobile BIONZ. Sony va pune la bătaie și un sistem de lentile interschimbabile pe acest cameraphone, care mai aduce și tehnologie audio S-Master MX Mobile (amplificator audio). Camera frontală a lui Sony i1 Honami va fi una de 2.2 megapixeli (Exmor R), cu captura 1080p.

De parcă asta nu ar fi de ajuns, telefonul va folosi o baterie de 3000 mAh și un corp din sticlă și metal/fibră de carbon. Cum sună un astfel de handset?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×