Moto Z Force este un nou terminal cu display indestructibil; se păstrează și aici conceptul de modularitate

Autor:  | Publicat în:  Lenovo  Motorola 3.316 ori
<b>Moto Z Force este un nou terminal cu display indestructibil; se păstrează și aici conceptul de modularitate</b>Alături de Moto Z, pe scena pregătită pentru show-ul Lenovo Tech World 2016, a debutat și smartphone-ul Moto Z Force - o versiune ceva mai specială a flagship-ului menționat aici. Ei bine, acest terminal beneficiază de tehnologia Shatter Shield prin care

Alături de Moto Z în această seară pe scena din cadrul Lenovo Tech World 2016, a poposit și modelul Moto Z Force - un nume care vă poate da un indiciu cu privire la principalul său feature. În cazul în care nu v-ați dat seama, aflați că acest terminal aduce tehnologia Shatter Shield pe care am regăsit-o anterior și la bordul lui Motorola Moto X Force. Asta înseamnă că primim un smartphone cu display indestructibil, acesta rezistând cu brio chiar și celor mai 'dureroase' căzături.

Printre specificațiile acestui dispozitiv avem un display Quad HD AMOLED de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 tactat la 2.2 GHz și alături un chip grafic Adreno 530. Smartphone-ul dispune de 4 GB memorie RAM, iar cei interesați de achiziția sa pot opta pentru variante cu 32 sau 64 GB de stocare, ambele oferind și suport pentru carduri microSD de până la 2 TB. 

Există și aici un scanner de amprente, conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth, dar și NFC. Se păstrează camera frontală de 5 megapixeli pe care o avem și pe varianta standard Moto Z, dar primim în schimb un senzor principal mai performant. Acesta promite fotografii la o rezoluție de 21 megapixeli și vine cu stabilizare optică, deschidere f/1.8, telemetru laser, sistem hibrid de focalizare și bliț dual-tone.

Camera poate filma la rezoluție 4K Ultra HD@30fps, 1080p@30, 1080p@60fps, sau în format slow-motion. De asemenea, există și posibilitatea de a înregistra clipuri video 4K sau Full HD folosind modul HDR activat. Pe lângă cameră și tehnologia adusă display-ului, Moto Z Force se mai diferențiază de varianta standard și prin bateria sa de 3500 mAh pe care o regăsim la pachet.

Unitatea de față vine alături de tehnologia TurboPower prin care o încărcare de doar 15 minute ne aduce până la 15 ore de autonomie pentru smartphone-ul nostru. Avem totodată certificare pentru rezistența la stropii de apă și un port USB Type-C prin care se va realiza încărcarea, sincronizarea cu PC-ul, dar și redarea audio - jack-ul audio lipsind și de pe acest model.

Bateria mai generoasă, dar și display-ul cu tehnologie Shatter Shield contribuie la creșterea în greutate și grosime a telefonului. Se ajunge astfel la o greutate de 163 grame și la o talie de 6.99 mm (dimensiuni Moto Z - grosime - 5.19 mm / greutate - 136 grame). Nu în ultimul rând, aflați că avem parte și aici de programul Moto Mods și de acel port magnetic special ce permite atașarea de module speciale (proiector, difuzor JBL, baterie externă).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×