Sony lansează oficial telefonul Xperia M și Xperia M Dual

1.515 ori
<b>Sony lansează oficial telefonul Xperia M și Xperia M Dual</b>Sony a lansat astăzi un nou smartphone, modelul Xperia M, care vine cu dotări midrange și va avea și o versiune dual SIM. Terminalul poate fi admirat mai jos și din câte văd adopta acel buton Power metalic al lui Xperia Z. &nbsp; Handsetul...

Sony a lansat astăzi un nou smartphone, modelul Xperia M, care vine cu dotări midrange și va avea și o versiune dual SIM. Terminalul poate fi admirat mai jos și din câte văd adopta acel buton Power metalic al lui Xperia Z.

Handsetul încorporează un display TFT de 4 inch cu rezoluție FWVGA și dispune și de un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Plus dual core de 1 GHz, cu GPU Adreno 305. Alte dotări includ și 1 GB RAM, o cameră de 5 megapixeli cu senzor Exmor RS și captura video 720p. în partea frontală se afla o cameră de 0.3 MP și Xperia M include și 4 GB memorie internă.

Terminalul oferă conectivitate WiFi dual band, 3G cu HSPA, Bluetooth 4.0, NFC și radio FM. Sony promovează handsetul drept unul cu "funcții magice one touch", adică un limbaj comercial pentru conectivitatea NFC care activează anumite funcții cu ajutorul tagurilor. Sony Xperia M rulează Android 4.1 Jelly Bean cu interfața proprietara Sony peste și va sosi în variante de culoare neagră, albă, mov și lime. Telefonul va sosi în trimestrul 3.

Sony Xperia M

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×