Sony lansează un atașament special pentru ochelari, care face și o pereche banală una smart

Autor:  | Publicat în:  Sony 664 ori
<b>Sony lansează un atașament special pentru ochelari, care face și o pereche banală una smart</b>Moda ochelarilor smart a evoluat spre modularitate, Sony lansând în această săptămână un atașament special care transformă o pereche banală de ochelari în una smart. E vorba despre un display atașabil, în mare. &nbsp; Compania avea deja...

Moda ochelarilor smart a evoluat spre modularitate, Sony lansând în această săptămână un atașament special care transformă o pereche banală de ochelari în una smart. E vorba despre un display atașabil, în mare.

Compania avea deja planuri mari în zona headseturilor, prezentând ceva numit Project Morpheus cu luni în urmă, sub formă de rival pentru Oculus Rift. Modulul pe care îl vedeți mai sus este unul cu lentila singulara și tehologie OLED, iar el este și foarte compact și ușor. Acest mic device se clipseaza la o pereche de ochelari și îi transforma într-un pseudo Google Glass.

Teoretic avem un avantaj aici, deoarece putem folosi atât ochelarii în versiunea lor standard, cât și cu acel modul atașat. Din păcate, deși cuvinte precum "compact" sau "ușor" sunt menționate în comunicatul de presă, pare totuși a fi vorba despre un modul de dimensiuni mari, ușor inestetic. și nu e neapărat vină sa, cat a restului componentelor, astfel că pe lângă partea cu display-ul, mai trebuie să atașăm și alte două module la tâmple.

Ele se conectează la ecran, oferă alimentare, conectivitate Bluetooth și WiFi, plus o serie de senzori. Astfel de module vor fi prezentate la CES 2015 la standul Sony.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×