Ulefone Be One este un nou phablet de 5.5 inch cu dotări mid-range și preț de 129$

1.182 ori
<b>Ulefone Be One este un nou phablet de 5.5 inch cu dotări mid-range și preț de 129$</b>Urmând rețeta de succes a celor de la Xiaomi, UleFone este o nouă companie ce vine să redefinească termenul de terminal mid-range accesibil odată cu smartphone-ul Ulefone Be One ce urmează a fi lansat în următoarea perioadă la un preț mai mult...

Urmând rețeta de succes a celor de la Xiaomi, UleFone este o nouă companie ce vine să redefinească termenul de terminal mid-range accesibil odată cu smartphone-ul Ulefone Be One ce urmează a fi lansat în următoarea perioadă la un preț mai mult decât bun pentru dotările integrate.

UleFone Be One va sosi cu un display HD IPS OGS de 5.5 inch, un procesor octa-core MediaTek de 1.4 GHz, un GPU Mali-450MP4, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală cu senzor Sony de 13 megapixeli și o cameră frontală de 8 megapixeli.

Ulefone Be One

Aflăm că senzorul foto de 13 megapixei ne oferă o deschidere de f/2.2 și o viteză de 0.5 secunde la captura fotografiilor. Acest model dispune și de o baterie de 2.350 mAh ce oferă până la 21 ore de navigare pe web via 3G. UleFone Be One va fi lansat anul viitor la un preț de doar 129$. Cum vi se pare acest model?

Ulefone Be One

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×