Sony lanseaza un nou Reader portabil

1.073 ori
<b>Sony lanseaza un nou Reader portabil</b>A trecut un an de la lansarea primului Sony Reader si iata ca a venit timpul ca producatorul japonez sa anunte oficial varianta 2.0 a gadgetului, PRS-505, disponibil catre sfarsitul lunii la pretul de 300 de dolari. Noul Reader soseste dotat cu mai multa...

A trecut un an de la lansarea primului Sony Reader si iata ca a venit timpul ca producatorul japonez sa anunte oficial varianta 2.0 a gadgetului, PRS-505, disponibil catre sfarsitul lunii la pretul de 300 de dolari.

Noul Reader soseste dotat cu mai multa memorie, timp de incarcare mai scurt si un contrast mai bun. Totusi feature-ul care sare in ochi din start este carcasa sa argintie (optionala). Produsul celor de la Sony poate stoca acum pana la 160 de e-book-uri in memoria sa interna, iar noul Reader este de asemenea dotat cu un slot pentru Memory Stick-uri, crescand astfel spatiul de stocare. Display-ul upgradat imita mai bine hartie, soseste cu un sistem de control mai intuitiv, desi viata bateriei acestui terminal este neschimbata, aceasta asigurand 7500 de “rasfoiri”.

Greutatea Readerului a ramas neschimbata de asemenea, gadgetul cantarind cat 2 iPhone-uri. Ne incanta sa aflam ca tehnologia acestor readere evolueaza, dar imbunatatirile nu sunt destul de importante, incat sa ne socheze. De ce nu lanseaza oare Sony un Reader color? Astfel, toti pasionatii de benzi desenate si-ar putea practica hobbyul oriunde si oricand, folosind din plin super-gadgetul Sony.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×