Sony Lavender are parte de încă o scăpare, dezvăluie o cameră frontală de 13 MP cu blitz, ecran edge to edge

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.608 ori
<b>Sony Lavender are parte de încă o scăpare, dezvăluie o cameră frontală de 13 MP cu blitz, ecran edge to edge</b>Sony Lavender a primit o nouă scăpare &icirc;n acest weekend, una care dezvăluie o cameră frontală de mari dimensiuni şi un ecran edge to edge. E drept că pe acesta din urmă &icirc;l văzusem şi &icirc;n schiţe şi randari mai vechi, dar cei de...

Sony Lavender a primit o nouă scăpare în acest weekend, una care dezvăluie o cameră frontală de mari dimensiuni şi un ecran edge to edge. E drept că pe acesta din urmă îl văzusem şi în schiţe şi randari mai vechi, dar cei de la nowhereelse.fr au acum şi noi detalii despre device.

Încă nu e clar ce model Xperia va ajunge Lavender să fie, de vreme ce îl cunoaştem doar după numele de cod. Aflăm şi că el vine cu o cameră frontală de 13 megapixeli, cu bliţ LED, ceea ce l-ar poziţiona în zona selfie phone, lucru bizar având în vedere recenta lansare a lui Xperia C4. Şi acest model este un selfie phone, care aduce şi bliţ frontal, dar o cameră mai modestă.

Sony Lavender are parte de încă o scăpare, dezvăluie o cameră frontală de 13 MP cu blitz, ecran edge to edge

Mai interesant e că Lavender nu foloseşte orice cameră frontală aici, ci un senzor puternic, un Sony IMX214, văzut în acţiune pe OnePlus One şi Xiaomi Mi4 anul trecut. Terminalul va sosi cu Android 5.0 Lollipop la bord, un procesor MediaTek MT6752 (octa core 64 bit), tactat la 1.7 GHz, 2 GB R şi o cameră de 13 megapixeli în spate. Să fie acesta punctul de pornire pentru Xperia Z5?

Sony Lavender

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×