Sony Mobile aduce clarificări politicii de actualizare Android pe Xperia-uri, discută despre patch-ul Meltdown/Spectre

991 ori
<b>Sony Mobile aduce clarificări politicii de actualizare Android pe Xperia-uri, discută despre patch-ul Meltdown/Spectre</b>Printre companiile din lumea smartphone care s-au mișcat rapid atunci când a venit vorba despre actualizările la Android Oreo se află și Sony, firmă care astăzi decide să ofere clarificări în ceea ce privește politica de actualizare software pentru

Sony Mobile e una dintre companiile care s-au mişcat cel mai rapid cu actualizările la Android 8.0 Oreo, ba chiar au fost primii care au adus pe piaţa telefoanele cu Oreo la IFA 2017. Acum, pe măsură ce ne pregătim de sosirea lui Android P 9.0, Sony Mobile a publicat în detaliu politica sa de actualizări Android. În general politica e clară pentru majoritatea companiilor producătoare de telefoane: primeşti actualizări Android timp de 2 ani pentru terminalul tău (mai ales flagship) şi 3 ani actualizări de securitate.

Sony nu a declarat public care e politica sa până acum şi nu am ştiut niciodată exact care e perioada în care putem aştepta actualizări. În general regula cu 2 ani de actualizări se cam aplica totuşi. Ei bine pentru a clarifica tot, Sony a creat o pagină oficială cu politica sa de upgrade-uri, care confirmă suportul de actualizări software timp de 2 ani de la lansarea terminalului.

Pentru terminalele midrange lucrurile sunt mai vagi, Sony declarând că poate alege să nu treacă la cel mai nou Android, dar testele nu întrunesc toate standardele necesare şi experiența nu e stabilă. Avem si o pagină unde puteți introduce codul IMEi și afla de starea actualizărilor viitoare sau actuale. Iar aici se află un forum special de suport cu experți.

Cu această ocazie Sony ne-a reamintit că are programe beta pentru cei care vor să ofere feedback şi să se joace cu noul software înainte de actualizarea oficială. Am aflat şi că se pregătesc patch-uri speciale pentru Meltdown şi Spectre pe următoarele telefoane: Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra, Xperia L1, Xperia XA1 Plus, Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra, Xperia L2, Xperia X Performance, Xperia X, Xperia X Compact, Xperia XZ, Xperia XZ Premium, Xperia XZs, Xperia XZ1 şi Xperia XZ1 Compact.

Sperăm ca odată cu Project Treble şi companiile mari ca Samsung şi Huawei să se mişte mai rapid cu actualizările.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×