Sony Xperia XZ și Xperia XZs primesc actualizarea la Android Oreo

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.309 ori
<b>Sony Xperia XZ și Xperia XZs primesc actualizarea la Android Oreo</b>Weekend-ul aduce o veste bună pentru posesorii de smartphone-uri Sony Xperia XZ și Sony Xperia XZs, asta pentru că firma japoneză tocmai ce a dat startul update-ului la Android 8.0 Oreo. Este vorba despre build-ul cu numărul

O veste tare bună sosește în acest weekend pentru posesorii de smartphone-uri Sony Xperia XZ și Sony Xperia XZs, asta pentru că firma japoneză tocmai ce a dat startul programului de actualizare la Android 8.0 Oreo. Update-ul vine într-un pachet software de aproximativ 1.2 GB și este aici vorba despre build-ul cu numărul 41.3.1.0.401.

Xperia XZ Oreo

Vedem în capturile de ecran câteva dintre noutățile pe care Oreo le aduce pe telefoanele menționate, printre acestea numărându-se funcții precum Autofill, Sugestii smart pentru text, dar și o îmbunătățire a shortcut-urilor. În acest din urmă caz vorbim despre ceva similar lui 3D Touch unde la o atingere mai prelungită pe o anumită iconiță va fi deschis un meniu de opțiuni rapide.

Mai este inclusă și funcția Reminders, dar și Xperia Actions care va sugera setări dedicate pentru fiecare utilizator în parte în funcție de tipul de utilizare. Update-ul ar trebui să își facă curând apariția și pe plan local, iar în cazul în care l-ați instalat deja pe smartphone-ul vostru Xperia ne puteți confirma în secțiunea de comentarii de mai jos!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×