Sony Xperia XZ și Xperia XZs primesc actualizarea la Android Oreo

2.591 ori
<b>Sony Xperia XZ și Xperia XZs primesc actualizarea la Android Oreo</b>Weekend-ul aduce o veste bună pentru posesorii de smartphone-uri Sony Xperia XZ și Sony Xperia XZs, asta pentru că firma japoneză tocmai ce a dat startul update-ului la Android 8.0 Oreo. Este vorba despre build-ul cu numărul

O veste tare bună sosește în acest weekend pentru posesorii de smartphone-uri Sony Xperia XZ și Sony Xperia XZs, asta pentru că firma japoneză tocmai ce a dat startul programului de actualizare la Android 8.0 Oreo. Update-ul vine într-un pachet software de aproximativ 1.2 GB și este aici vorba despre build-ul cu numărul 41.3.1.0.401.

Xperia XZ Oreo

Vedem în capturile de ecran câteva dintre noutățile pe care Oreo le aduce pe telefoanele menționate, printre acestea numărându-se funcții precum Autofill, Sugestii smart pentru text, dar și o îmbunătățire a shortcut-urilor. În acest din urmă caz vorbim despre ceva similar lui 3D Touch unde la o atingere mai prelungită pe o anumită iconiță va fi deschis un meniu de opțiuni rapide.

Mai este inclusă și funcția Reminders, dar și Xperia Actions care va sugera setări dedicate pentru fiecare utilizator în parte în funcție de tipul de utilizare. Update-ul ar trebui să își facă curând apariția și pe plan local, iar în cazul în care l-ați instalat deja pe smartphone-ul vostru Xperia ne puteți confirma în secțiunea de comentarii de mai jos!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×