Sony nu va mai aplica folii de protecție pentru ecranul lui Xperia Z2, respectiv Xperia Z2 Tablet

2.227 ori
<b>Sony nu va mai aplica folii de protecție pentru ecranul lui Xperia Z2, respectiv Xperia Z2 Tablet</b>Deși mare majoritate dintre noi nu cunoaște acest lucru, cei de la Sony au vândut în ultimii ani terminale mobile ce aveau aplicate folii speciale de protecție ce nu puteau fi înlăturate. Acest lucru a fost ales ca fiind o soluție pentru cazul în...

Deși mare majoritate dintre noi nu cunoaște acest lucru, cei de la Sony au vândut în ultimii ani terminale mobile ce aveau aplicate folii speciale de protecție ce nu puteau fi înlăturate. Acest lucru a fost ales ca fiind o soluție pentru cazul în care sticla de pe display se sparge, în acest fel ea rămânând lipită de folie.

Cu toate acestea, și protecția oferită de o folie specială pentru display, experiența touchscreen devine un pic cam greoaie. De asemenea, folia în cauză se zgârie foarte rapid și dă o senzație neplăcută de plastic, când sub aceasta se ascunde un superb strat de sticlă rezistentă la zgârieturi.

 Sony nu va mai aplica folii de protecție pentru ecranul lui Xperia Z2, respectiv Xperia Z2 Tablet

Potrivit celor de la Sony, începând cu noile terminale lansate anul acesta la Mobile World Congress, și anume smartphone-ul Xperia Z2 și tableta Xperia Z2, folia de protecție de pe ecran va dispărea, lăsând la iveală suprafețele de sticlă. Ambele produse vor ajunge pe piață în luna aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×