LG brevetează două noi terminale: LG G Pop și LG G2 Pop, telefoane, ceasuri sau ochelari smart?

Autor:  | Publicat în:  LG 1.021 ori
<b>LG brevetează două noi terminale: LG G Pop și LG G2 Pop, telefoane, ceasuri sau ochelari smart?</b>Biroul SUA de Brevete și Invenții e util pentru a afla detalii despre telefoane și tablete nelansate încă. Astfel, azi descoperim două noi modele LG, ce ar putea deveni telefoane în următoarele luni. E vorba despre LG G Pop și LG G2 Pop. &nbsp;...

Biroul SUA de Brevete și Invenții e util pentru a afla detalii despre telefoane și tablete nelansate încă. Astfel, azi descoperim două noi modele LG, ce ar putea deveni telefoane în următoarele luni. E vorba despre LG G Pop și LG G2 Pop.

Speculațiile afirmă că acestea sunt variante colorate ale terminalelor din seria G. Ideea este de a oferi un rival pentru iPhone 5c și Moto X, cu o carcasă customizabilă sau foarte colorată. G Pop este un brand care a mai fost folosit de către utilizatorii de ochelari Google Glass, care își personalizau ochelarii cu diferite modele și culori.

LG brevetează două noi terminale: LG G Pop și LG G2 Pop, telefoane, ceasuri sau ochelari smart?

Putem deci presupune că aceste device-uri ar putea fi ochelari smart, sau accesorii pentru Google Glass? Poate e vorba despre smartwatch-uri, de vreme ce LG ar cam trebui să le dea replica celor de la Samsung. Deocamdată G Pop rămâne un mister, dar un lucru e sigur: numele va prinde la public.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×