Sony postează un teaser învăluit în mister pentru flagship-ul ce sosește la MWC 2018; Ar putea fi Xperia XZ2

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.681 ori
<b>Sony postează un teaser învăluit în mister pentru flagship-ul ce sosește la MWC 2018; Ar putea fi Xperia XZ2</b>Printre companiile ce vor participa în acest an la MWC din Barcelona se numără și Sony, firmă ce astăzi a postat pe Twitter un teaser învăluit în mister. Se face aluzie la un smartphone în cazul de față, dar ce ne intrigă sunt animațiile folosite

Mobile World Congress 2018 este la doar câteva zile distanță și aici vom asista și la debutul unor noi telefoane Sony, inclusiv a unui model flagship se pare. Astăzi japonezii au postat pe contul oficial de Twitter un teaser video de-a dreptul învăluit în mister, material care face aluzie la un telefon chiar deosebit.

Animațiile folosite aici ne duc inițial cu gândul la un terminal cu ecran edge-to-edge sau poate cu scanner de amprente integrat în display, mai ales că JDI Display (comuniunea dintre departamentele display Sony, Hitachi și Toshiba) a prezentat un astfel de modul chiar pe finalul lunii trecute.

Se aduce în ecuație și posibilitatea unui design complet nou cu spate curbat ce amintește de seria Xperia Arc, iar cei mai entuziaști se gândesc la un ecran cu tehnologia Acoustic Surface folosită de Sony pe televizoarele high-end, cea prin care sunetul se transmite direct prin display. Cum teaserul nu dezvăluie nimic concret așteptăm evenimentul Sony de pe 26 februarie sau alte leak-uri în perioada următoare pentru a descoperi ce device se ascunde aici și dacă este vehiculatul Xperia XZ2 sau nu.

Teaserul video îl găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×