FCC certifică un smartphone Sony Xperia misterios ce sosește fără jack audio; vine cu ecran de 5.7 inch

2.826 ori
<b>FCC certifică un smartphone Sony Xperia misterios ce sosește fără jack audio; vine cu ecran de 5.7 inch</b>Zilele acestea cei de la FCC au certificat un smartphone Sony Xperia misterios, model ce apare aici cu numărul de cod PY7-21831A. Nu știm dacă este vorba despre un flagship sau model mid-range, dar din datele disponibile rezultă faptul

În aceste zile cei de la FCC au certificat printre altele și un smartphone Sony Xperia misterios, model menționat în documente cu numele de cod PY7-21831A. Nu știm cu certitudine dacă este vorba despre un flagship sau mai degrabă despre un mid-range, dar potrivit informațiilor de aici ar fi vorba despre un terminal cu ecran generos de 5.7 inch. Dacă acesta va adopta aspect 18:9 sau clasicul 16:9 este un alt detaliu ce rămâne de aflat. 

Sony

Ce știm însă este că handset-ul renunță la jack-ul audio, decizie pe care mulți producători din lumea smartphone au luat-o pe parcursul ultimilor ani. În documentele FCC vedem și o schiță desenată parcă în Paint unde ni se explică cum putem conecta o pereche de căști cu port 3.5 mm prin intermediul unui dongle.

Dacă luăm de bună schița de aici, atunci telefonul ar urma să aducă difuzoare stereo frontale și margini sus-jos de-a dreptul generoase - ceea ce nu este ceva nou pentru Sony. Nu avem nici cea mai vagă idee cu privire la dotările acestui device și poate doar leak-uri ulterioare ne vor aduce ceva informații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×