Sony primește certificarea FCC pentru un smartphone cunoscut drept PY7-24118Q; ar putea fi Xperia XZ2 Compact

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.382 ori
<b>Sony primește certificarea FCC pentru un smartphone cunoscut drept PY7-24118Q; ar putea fi Xperia XZ2 Compact</b>Descoperim astăzi că japonezii de la Sony au în pregătire un nou smartphone cu diagonala de 5 inch, acesta fiind proaspăt certificat de către FCC. Apare în documente cu numele de cod PY7-24118Q și din informațiile dezvăluite reușim

UPDATE 12:45: La doar câteva momente de la publicarea articolului și-au făcut apariția online și câteva fotografii din partea celor de la FCC în care vedem telefonul pe masa de teste. Se vehiculează faptul că ar fi vorba despre Xperia XZ2 Compact, telefon cu procesor Snapdragon 845 și alte dotări de top!  

Sony PY7-24118Q

Cei de la Sony continuă dezvoltarea de terminale mobile compacte, asta după ce descoperim că firma japoneză tocmai ce a primit certificarea FCC pentru asemenea produs. Acesta apare menționat în documentele cu pricina cu numele de cod PY7-24118Q și descoperim pe baza dimensiunilor (135 mm lungime / 71 mm lățime) că avem de-a face cu un smartphone ce ar aduce display de 5 inch.

Sony PY7-24118Q

În cazul în care produsul chiar va opta pentru un asemenea ecran este de așteptat ca muchiile laterale ale ecranului să fie foarte înguste raportat la dimensiunile dezvăluite și cine știe poate chiar să fie vorba despre un panou 18:9. Ca un fapt divers, descoperim că Sony a mai avut în 2013 un telefon cu dimensiuni similare și ecran FHD de 5 inch, model intitulat Xperia UL ce a ajuns doar pe piața japoneză.

Revenind la noul terminal, mă gândesc că ar putea fi vorba despre un soi de Xperia L2 Lite, o variantă mai compactă a handset-ului mid-range lansat de Sony de curând ce sosește cu ecran de 5.5 inch, 3 GB RAM și procesor MediaTek.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×