Sony Xperia H8166 apare în HTML5Test cu rezoluție atipică; Ar putea fi Xperia XZ2 Pro

2.904 ori
<b>Sony Xperia H8166 apare în HTML5Test cu rezoluție atipică; Ar putea fi Xperia XZ2 Pro</b>În urmă cu doar câteva momente am văzut smartphone-ul Sony Xperia H8266 apărând în cadrul testului benchmark AnTuTu, iar acum descoperim și listarea lui H8166 în cadrul HTML5Test. Acest test benchmark pentru browserul de pe telefon

Au trecut doar câteva momente de la apariția lui Sony Xperia H8266 în cadrul testului benchmark AnTuTu și iată că îl vedem acum și pe Sony Xperia H8166 făcându-și apariția online. Acest model se afișează în HMTL5Test în schimb, aplicație ce are rolul de a măsura capabilitățile browser-ului și care în situația de față ne dezvăluie rezoluția atipică pe care ecranul acestui telefon o va adopta.

Sony Xperia XZ2 Pro

După cum putem vedea pe seama capturii de ecran de mai sus, acest telefon rulează sistemul de operare Android 8.1.0 și este chiar specificat faptul că este vorba despre Xperia XZ2 Pro. Telefonul apare menționat cu un ecran ce oferă rezoluție de 424 x 848 pixeli, iar știind faptul că rezoluția din HMTL5Test este de 3 ori mai mică decât cea reală, atunci vom avea parte de un ecran cu rezoluție atipică de 1272 x 2544 pixeli.

E cumva peste Full HD+ și acesta ar putea fi un indiciu că japonezii vor trece la panouri înguste cu aspect 18:9, sau chiar la decupaje în ecran  - rezoluția fiind suspect de apropiată de cea a lui iPhone X (1125 x 2436 pixeli). Așteptăm mai multe leak-uri pentru a ne putea lămuri cum stă treaba de fapt. Vă surâde ideea unui decupaj în ecran pe acest Xperia XZ2 Pro?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×