Nokia C1 este un telefon concept inspirat de tableta Nokia N1

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.334 ori
<b>Nokia C1 este un telefon concept inspirat de tableta Nokia N1</b>E foarte posibil ca pe viitor Nokia din Finlanda să lanseze și telefoane, nu doar tablete precum N1. Până atunci imaginația designerilor nu poate fi oprită și unul dintre ei, membrul Deviantart mrtomone a creat Nokia C1, un smartphone inspirat de...

E foarte posibil ca pe viitor Nokia din Finlanda să lanseze și telefoane, nu doar tablete precum N1. Până atunci imaginația designerilor nu poate fi oprită și unul dintre ei, membrul Deviantart mrtomone a creat Nokia C1, un smartphone inspirat de tableta N1.

El merge pe idei de bază ca "frumusețe", "precizie", "ciudățenie", "finețe" și "stil", iar bord vom avea probabil Android 5.0 Lollipop cu Z Launcher aplicat peste. Practic acesta este un Nokia N1, micșorat la nivel de 5 inch și adoptând acel design pe care experții îl acuză că ar fi inspirat de iPad Mini. Handsetul are un corp metalic, rezoluție Full HD, 2 GB RAM și 32 GB stocare, plus o cameră de 8 sau 13 MP.

Evident, acesta e doar un concept, deci absolut totul e la nivel de speculație, dar nu excludem astfel de lansări pe viitor. Ne așteptăm și la difuzoare stereo, exact ca pe modelul de tableta, plus o baterie generoasă. Există persoane care încă așteaptă un urmaș pentru Nokia N9 din 2011... să fie C1 acesta?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×