Sony pregătește lansarea modelelor Xperia G3112 și Xperia G3121 pentru MWC 2017

1.162 ori
<b>Sony pregătește lansarea modelelor Xperia G3112 și Xperia G3121 pentru MWC 2017</b>Deși ne mai despart luni bune până la târgul Mobile World Congress 2017, iată că producătorii tech din mainstream pregătesc deja smartphone-urile ce urmează a fi prezentate în Barcelona. Printre ei se numără și Sony, companie ce va sosi cu noi modele

Cu toate că ne mai despart câteva luni bune până la târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017 ce va avea loc în Barcelona, se pare că producătorii din mainstream pregătesc deja smartphone-urile ce vor fi prezentate acolo. Printre aceștia se numără și Sony, companie care lucrează la modelele Xperia G3112 și Xperia G3121 - numele acestora fiind regăsit de curând în baza de date a Comisiei Economice Euroasiatice.

Sony

Din păcate alte detalii nu ies la iveală, așa că nu putem decât să presupunem faptul că telefoanele vor sosi la pachet cu dotări high-end. Posibil să primim 4 sau 6 GB memorie RAM, procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821/830 la bord, și de ce nu poate chiar și o cameră foto duală - element din ce în ce mai întâlnit printre smartphone-urile lansate în ultima perioadă.

Nu este exclus să vedem și un mic refresh adus design-ului, și așteptați-vă ca ambele telefoane să ruleze din fabrică sistemul de operare Android 7.0 Nougat.  

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×