Sony pregateste un PlayStation Phone

1.099 ori
<b>Sony pregateste un PlayStation Phone</b>Conform ultimelor zvonuri, mintile luminate de la Sony Ericsson iau in calcul integrare brandului Playstation in urmatorul telefon pe care-l vor lansa. Peter Ahnegard, seful departamentului gaming de la Sony Ericsson afirma ca pana la momentul actual...

Conform ultimelor zvonuri, mintile luminate de la Sony Ericsson iau in calcul integrare brandului Playstation in urmatorul telefon pe care-l vor lansa.

Peter Ahnegard, seful departamentului gaming de la Sony Ericsson afirma ca pana la momentul actual compania nu a putut lansa un PlayStation Phone, deoarece publicul nu ar fi recunoscut continuitatea acestui brand de produse. Iata ca ni s-a confirmat si o data pentru acest telefon dedicat gamerilor, si anume “undeva inainte de Craciun”, fara se mentiona despre care Craciun este vorba. Putem doar sa speram ca vom vedea un astfel de gadget pe piata in acest an.

Suntem totusi destul de suspiciosi cand vine vorba despre un eventual PSP Phone, la fel de inconjurat de zvonuri si informatii false ca si Google Phone. O lansare in iarna acestui an, i-ar pune pe cumparatori sa aleaga intre noul PSP Slim, care tocmai se lanseaza si va deveni un hit in perioada sarbatorilor si acest PlayStation Phone. Alegerea este destul de grea, avand in vedere puterea de cumparare a unui gamer, care deja poseda un PS3 sau PS2 si este sleit de efortul financiar generat de noile jocuri de pe piata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×