Nokia N95 8GB a fost lansat!

15.240 ori
<b>Nokia N95 8GB a fost lansat!</b>Dupa luni intregi de zvonuri si imagini top secret, Nokia si-a anuntat cele mai noi handseturi in cadrul evenimentului GoPlay din Londra. Imaginile oficiale ale acestora terminale au fost date presei ieri, dar acum lansarea este oficiala. Printre...

Dupa luni intregi de zvonuri si imagini top secret, Nokia si-a anuntat cele mai noi handseturi in cadrul evenimentului GoPlay din Londra. Imaginile oficiale ale acestora terminale au fost date presei ieri, dar acum lansarea este oficiala. Printre telefoanele lansate se numara si Nokia N95, in versiunea sa de 8GB,  pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Noul N95 soseste dotat cu o carcasa neagra, dar si cu o serie de schimbari fata de modelul original. Evident atuul acestui handset este memoria sa interna, de 8GB. Practic, utilizatorii au la dispozitie 8.1GB, deoarece sunt inclusi si 100MB din memoria de sistem, destinata SMS-urilor si soneriilor. Display-ul a "crescut" de la o diagonala de 2.6 inch la una de 2.8 inch, suportand in continuare rezolutii QVGA, si afisand 16 milioane de culori Nokia N95 8GB include o baterie Li-Ion de 1200 mAh, in locul celei de 950 mAh, prezenta la modelul original.

Se pare ca bateria slaba a fost defectul principal al lui N95, iar noua versiune aduce imbunatatiri la acest capitol, obtinand o asemenea capacitate a bateriei prin inlaturarea partii protectoare a lentilei. Din fericire GPS-ul este inca prezent, desi fanii terminalului se asteptau ca acest feature sa fie exclus in favoarea capacitatii mai mari a memoriei. In schimb, iata ca slot pentru carduri de memorie a fost inlaturat, deci transferurile de date prin intermediul cititoarelor de carduri nu mai sunt posibile. Noul N95 va fi disponibil la un pret de 560 de euro, fara taxe.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×