Motorola RAZR 2 V9m disponibil acum prin Verizon

Autor:  | Publicat în:  Motorola 7.645 ori
<b>Motorola RAZR 2 V9m disponibil acum prin Verizon</b>Data de 29 august are 2 semnificatii: marea lansare a celor de la Nokia are loc azi, iar Motorola RAZR 2 V9m este acum disponibil prin Verizon. Dupa cum ne asteptam, terminalul costa 250 de dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani. RAZR 2 V9m ofera...

Data de 29 august are 2 semnificatii: marea lansare a celor de la Nokia are loc azi, iar Motorola RAZR 2 V9m este acum disponibil prin Verizon.

Dupa cum ne asteptam, terminalul costa 250 de dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani. RAZR 2 V9m ofera serviciile V CAST Music si Video, utilizatorilor sai, punandu-le la dispozitie o serie de downloaduri media extrem de populare. Evident nu veti avea nici o problema sa descarcati filme sau albume intregi de muzica (contra cost) prin intermediul rapidei conexiuni EV-Do, salvandu-le pe cardul microSD.

Fotografii amatori vor fi multumiti de camera de 2 megapixeli a telefonului, iar melomanii vor profita de tehnologia Bluetooth stereo, pentru a asculta hiturile preferate oriunde si oricand. Nu avem de-a face cu lansarea unui nou handset, dar aceasta veste ii va incanta cu siguranta pe fanii Motorola, care prefera un telefon multimedia diferit de cele lansate de Nokia azi. In aceste conditii putem spune ca asteptam cu nerabdare si o lansare autohtona a terminalului, eventual la un pret similar cu cel oferit de Verizon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×