Sony refuza brandingul PlayStation pentru PSP Phone

1.528 ori
<b>Sony refuza brandingul PlayStation pentru PSP Phone</b>Zvonurile in legatura cu celebrul telefon PSP au aparut constant, inca din 2006, fara sa fi vazut pana acum macar un prototip al acestui misterios terminal. Desi Sony a oferit licentele pentru marcile Bravia si Cyber-shot segmentului sau de telefonie...

Zvonurile in legatura cu celebrul telefon PSP au aparut constant, inca din 2006, fara sa fi vazut pana acum macar un prototip al acestui misterios terminal.

Desi Sony a oferit licentele pentru marcile Bravia si Cyber-shot segmentului sau de telefonie mobila, lucrurile nu se misca deloc bine in sectorul de gaming. Astfel, Sony Ericsson a refuzat sa foloseasca brandul PlayStation, al celor de la Sony Corp., dupa ce a analizat propunerea in decembrie. Un purtator de cuvant al SE a afirmat ca specificatiile tehnice moderne nu se ridica la inaltimea brandului, care nu "merita" inca sa fie inscriptionat pe un telefon.

Avand in vedere pierderile de sute de milioane de dolari ale celor de la Sony Ericsson, un PSP Phone ar fi mana cereasca pentru acestia, dar timpul nu este trecut si putem spera ca vom vedea terminalul la Mobile World Congress 2009, luna viitoare, la Barcelona.

Sursa: Engadgetmobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×