Sony ST21i Tapioca Își dezvăluie specificațiile prin benchmarkuri

Autor:  | Publicat în:  Sony 768 ori
<b>Sony ST21i Tapioca Își dezvăluie specificațiile prin benchmarkuri</b>Sony nu se limitează la noile telefoane Xperia de la CES și MWC și pregătește noi modele, deși nu pot să zic că sunt prea uimit de acestea, mai ales că sunt în special modele midrange sau low end. Asta în afară de interesantul Xperia...

Sony nu se limitează la noile telefoane Xperia de la CES și MWC și pregătește noi modele, deși nu pot să zic că sunt prea uimit de acestea, mai ales că sunt în special modele midrange sau low end. Asta în afară de interesantul Xperia Hayabusa... în fine, astăzi aflăm noi detalii despre Sony ST21i Tapioca, unul dintre acele modele cu dotări mai modeste despre care vorbeam.

Existența lui Tapioca fusese descoperită săptămâna trecută, atunci când telefonul a ajuns pe web și sub forma a câteva imagini. Astăzi avem o confirmare a specificațiilor "scurse" pe web în ultima vreme prin intermediul unor rezultate de teste benchmark. Avem de-a face aici cu un telefon cu procesor de 800 MHz, 512 MB RAM, un display de 3.2 inch, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli și o cameră de 3 megapixeli. Terminalul rulează Android 4.0 ICS și benchmark-ul buclucaș este NenaMark 2 în acest caz.

NenaMark își publică rezultatele online și în acest caz a dezvăluit modelul telefonului, scorul sau în teste, rezoluția ecranului, ce fel de GPU folosește și frecvența procesorului. E vorba aici de un CPU Qualcomm cu un GPU Adreno 200. Tapioca pare a fi în acest moment cel mai low end model Sony, deci va avea un preț foarte rezonabil. îl văd ca un rival pentru HTC Wildfire S, sau mai bine zis Wildfire C, care se zvonește că fi un de HTC One adaptat la piața low end.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×