Sony distribuie actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pentru Xperia Z5, Z5 Compact și Z5 Premium

1.262 ori
<b>Sony distribuie actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pentru Xperia Z5, Z5 Compact și Z5 Premium</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă aflam că cei de la Sony au &icirc;nceput distribuirea pachetului software Android 6.0 Marshmallow pentru seria de smartphone-uri Xperia Z5, lucru ce se &icirc;nt&acirc;mpla doar &icirc;n Japonia. De astăzi...

Cu doar câteva zile în urmă aflam că cei de la Sony au început distribuirea pachetului software Android 6.0 Marshmallow pentru seria de smartphone-uri Xperia Z5, lucru ce se întâmpla doar în Japonia. De astăzi însă, vedem faptul că update-ul începe a sosi și în alte regiuni, detaliu dezvăluit de numeroase surse.

Firmware-ul în cauză poartă numele de serie 32.1.A.1.163, fiind disponibil pentru întreaga gamă Xperia Z5, de la modelul standard, și până la versiunea Compact, respectiv Premium. Aflăm totodată că actualizarea include câteva dintre patch-urile de securitate din februarie, păstrându-se versiunea 6.0.

Știm deja că printre noutățile din Android 6.0 Marshmallow avem posibilitatea de a alege ce date sunt utilizate de către aplicații, dar și funcția Doze prin care se obține o autonomie sporită. Nu în ultimul rând, aflăm chiar prin intermediul contului de Twitter @SonyMobile, faptul că și Xperia Z4 Tablet, respectiv Xperia Z3+ vor primi noul update foarte curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×