Sony va organiza conferința de la CES 2016 pe data de 5 ianuarie; posibil să vedem un Xperia Z5 Ultra

749 ori
<b>Sony va organiza conferința de la CES 2016 pe data de 5 ianuarie; posibil să vedem un Xperia Z5 Ultra</b>Cum anul 2015 se apropie de sf&acirc;rșit, ne g&acirc;ndim deja la viitoarele show-uri tech ce vor avea loc ulterior, primul dintre acestea fiind CES 2016. T&acirc;rgul din Los Angeles, va fi locul &icirc;n care preț de 3 zile vom asista la o serie de...

Cum anul 2015 se apropie de sfârșit, ne gândim deja la viitoarele show-uri tech ce vor avea loc ulterior, primul dintre acestea fiind CES 2016. Târgul din Los Angeles, va fi locul în care preț de 3 zile vom asista la o serie de lansări importante pregătite de către companiile ce activează în domeniul mobile.

Și Sony va participa la acest târg, companie ce astăzi dezvăluie invitația pentru conferința pregătită pentru data de 5 ianuarie. Din imaginea de mai sus remarcăm că japonezii vor dezvălui câteva produse interesante, cum este cazul unui set VR, a unui nou aparat foto din gama Afla, dar și a unui televizor foarte subțire.

Totodată, se remarcă o nouă pereche de căști on-ear, cât și un smartphone ce pare a fi destul de similar cu gama Xperia Z5 actuală. Ca o supoziție putem spune că Sony va dezvălui probabil un Xperia Z5 Ultra, o versiune de 6.44 inch cu dotări la fel de bune la interior.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×