Sony va organiza un eveniment special Înainte de IFA Berlin 2012, pe 29 august

778 ori
<b>Sony va organiza un eveniment special Înainte de IFA Berlin 2012, pe 29 august</b>Sony tocmai a început să trimită invitații presei pentru o conferință specială pe care o va organiza imediat înainte de IFA 2012, faimosul eveniment tech de la Berlin. Evenimentul Sony are loc pe 29 august și ar putea include prezentarea de noi...

Sony tocmai a început să trimită invitații presei pentru o conferință specială pe care o va organiza imediat înainte de IFA 2012, faimosul eveniment tech de la Berlin. Evenimentul Sony are loc pe 29 august și ar putea include prezentarea de noi smartphone-uri și tablete.

Pe lângă modelele Xperia expuse la show, vom avea parte și de o conferință de presă, cu o lansare în exclusivitate promisă pentru acest eveniment. în ultimele luni au abundat zvonurile despre noi terminale Sony, fie că e vorba de un nou Xperia Play, de un model quad core, de o nouă tableta sau chiar de un cameraphone. Printre modelele ajunse pe web prin scăpări, de obicei prin benchmark-uri și confirmări la autorități de certificare se număra Sony ST26i Xperia J, LT26ii Xperia SL și LT29i Hayabusa.

Xperia SL va fi probabil un Xperia S cu un CPU mai rapid, în vreme ce despre Hayabusa se vorbește deja de jumătate de an drept un flagship Sony. Acesta ar urma să aibă o cameră de 13 megapixeli și un ecran HD de 4.55 inch. Pe lista se afla și modelul high end Sony Xperia LT30i Mint, cu procesor Snapdragon S4, camera de 13 MP și display HD. Nu e încă sigur ce model va debuta la evenimentul pre IFA, dar suntem siguri că va fi un show pe cinste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×