Sony Vaio P, cel mai promitator terminal mobil din ultimii ani, acum disponibil

1.706 ori
<b>Sony Vaio P, cel mai promitator terminal mobil din ultimii ani, acum disponibil</b>Sony Vaio P este un terminal mobil care a debutat in cadrul showului CES 2009 si este acum disponibil in magazine. In ciuda faptului ca l-am putea catalog drept un sub-notebook, specialistii nu s-au hotarat inca daca noul produs al celor de la Sony este...

Sony Vaio P este un terminal mobil care a debutat in cadrul showului CES 2009 si este acum disponibil in magazine. In ciuda faptului ca l-am putea catalog drept un sub-notebook, specialistii nu s-au hotarat inca daca noul produs al celor de la Sony este un netbook, un MID, un UMPC sau... un prajitor de paine.

Pretul lui Vaio P este destul de impresionant, 999 dolari si trebuie sa mentionam ca terminalul poate rula o versiune foarte "light" a lui Windows Vista, in vreme ce Windows 7 Beta ruleaza fara probleme pe acest sub-notebook. Revenind la varianta "light" de Vista, cei de la Pocketables au testat Vaio P cu aceasta versiune a OS-ului, descoperind ca terminalul booteaza in 1 minut si 33 de secunde, iar procesul de shutdown dureaza 16 secunde.

Restartul dureaza 1 minut si 10 secunde, trecerea in modul sleep 6 secunde, revenirea din modul sleep 3 secunde, iar revenirea din sleep, plus conectarea la Internet si pornirea lui Firefox 10 secunde. A venit oare clipa sa spunem adio HTC-urilor, Eee-urilor si PSP-urilor noastre?

Sursa: Mobilitysite.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×