Sony Vaio P, disponibil prin T-Mobile Germany la pretul de 600 de euro

2.524 ori
<b>Sony Vaio P, disponibil prin T-Mobile Germany la pretul de 600 de euro</b>Vaio P este cel mai scump netbook disponibil pana acum, dar acest statut se poate modifica, daca locuiti in Germania. T-Mobile Germany va oferi terminalul la pretul de "doar" 599.95 euro, impreuna cu abonamentul de date web'n'walk Connect L. Astfel,...

Vaio P este cel mai scump netbook disponibil pana acum, dar acest statut se poate modifica, daca locuiti in Germania. T-Mobile Germany va oferi terminalul la pretul de "doar" 599.95 euro, impreuna cu abonamentul de date web'n'walk Connect L.

Astfel, notebook-ul va fi cu 400 de euro mai ieftin decat daca l-ati fi achizitionat prin intermediul unui magazin Sony. Pretul se aplica variantei de baza a lui Sony Vaio P, care soseste cu un procesor de 1.33 GHz si un HDD de 60 GB, iar terminalul va fi livrat celor care l-au comandat deja incepand cu luna aprilie.

Nu e prima oara cand un operator are un model Vaio P in oferta, de vreme ce si Verizon Wireless ofera o reducere de 200 de dolari pentru utilizatorii americani care se aboneaza pentru prima oara sau isi continua abonamentele VZW Mobile Broadband. Totusi, putem spune ca este prima oara cand acest notebook bazat pe procesorul Atom va fi vandut direct printr-un operator.

Sursa: Mobilewhack.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×