Apple versus magazinele neautorizate de software pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 984 ori
<b>Apple versus magazinele neautorizate de software pentru iPhone</b>In ciuda succesului sau enorm si a milioanelor de downloaduri, Apple App Store este pus in pericol de o serie de site-uri care vand softuri neautorizate pentru iPhone. Developerii aflati in spatele unor populare softuri pentru iPhone au anuntat vineri ca...

In ciuda succesului sau enorm si a milioanelor de downloaduri, Apple App Store este pus in pericol de o serie de site-uri care vand softuri neautorizate pentru iPhone.

Developerii aflati in spatele unor populare softuri pentru iPhone au anuntat vineri ca planuiesc sa lanseze un serviciu ce poarta numele de Cydia Store si care va vinde sute de aplicatii pentru handsetul produs de Apple, unele nefiind disponibile prin App Store. Utilizatorii vor trebui sa descarce un soft special care modifica telefoanele lor inainte de a rula aceste programe.

O alta companie mica doreste lansarea unui magazin numit Rock Your Phone, dedicat utilizatorilor de iPhone care nu si-au modificat terminalele inca si care au nevoie de o metoda usoara de descarcare si cumparare a aplicatiilor neautorizate. Un al treilea astfel de startup se va ocupa cu un magazin online specializat cu vanzarea de jocuri pentru adulti compatibile cu iPhone.

Toate aceste initiative pun in pericol succesul lui Apple App Store, lansat in luna iulie a anului trecut si punand la dispozitia utilizatorilor mii de aplicatii create de catre developeri independenti, de la jocuri la softuri utilitare, unele gratuite, altele disponibile la pretul de doar 99 de centi.

Sursa: Online.wsj.com

Cel.ro a anunțat lichidări de stoc între 25 și 27 iulie. Promite reduceri de până la 70%! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×