Microsoft la CeBIT 2009: standuri mai mari si Toshiba TG01 in actiune

1.451 ori
<b>Microsoft la CeBIT 2009: standuri mai mari si Toshiba TG01 in actiune</b>Microsoft a beneficiat in fiecare an de un stand urias in Holul 4 al showului CeBIT, editia 2009 nefacand exceptie de la regula. Majoritatea spatiului pus la dispozitie a fost ocupat de mini-standuri ale partenerilor Microsoft (companii care produc...

Microsoft a beneficiat in fiecare an de un stand urias in Holul 4 al showului CeBIT, editia 2009 nefacand exceptie de la regula. Majoritatea spatiului pus la dispozitie a fost ocupat de mini-standuri ale partenerilor Microsoft (companii care produc softuri bazate pe solutiile gigantului).

In acest an, vedeta a fost Windows Mobile 6.5, cu noile sale functii, plus un mini-stand Microsoft auto, la care Microsoft prezenta softuri special create pentru automobile. Spatiile dedicate prezentarii terminalelor Windows Mobile au fost mai mari in acest an decat in cei precedenti, iar publicul a fost extrem de interesat, in ciuda crizei economice.

Toshiba TG01

De obicei, la standul Windows Mobile @ CeBIT exista cateva telefoane plasate in spatele unui perete de sticla si care nu pot fi atinse. In acest an a fost randul lui Asus Garmin Nuvifone M20 sa fie protejat astfel, impreuna cu Toshiba TG01 (operational si cu Windows Mobile 6.5 la bord). Va reamintim ca acest din urma terminal soseste cu un procesor de 1 GHz si un display de mari dimensiuni, avand o diagonala de 4.1 inchi.

Toshiba TG01

Sursa: Msmobiles.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×