Samsung Galaxy M10s va sosi curând, cu baterie de 4000 mAh și ecran generos de 6.4 inch

1.086 ori
<b>Samsung Galaxy M10s va sosi curând, cu baterie de 4000 mAh și ecran generos de 6.4 inch</b>Pe zi ce trece mai aflăm detalii despre un nou terminal de buget pregătit de către Samsung și dacă până acum la ordinea zilei erau modelele din seria Galaxy A, iată că de această dată aruncăm o privire asupra seriei Galaxy M

Pe zi ce trece mai aflăm detalii despre un nou terminal de buget pregătit de către Samsung și dacă până acum la ordinea zilei erau modelele din seria Galaxy A, iată că de această dată aruncăm o privire asupra seriei Galaxy M acolo unde se pregătesc de asemenea noutăți interesante. Samsung Galaxy M10s este un astfel de terminal ce va debuta curând pe piața din India și care are dotări interesante la pachet.

Galaxy M10s

Avem și câteva imagini dezvăluite cu această ocazie, prima confirmând design-ul adoptat în zona frontală. Aici descoperim un ecran cu decupaj picătură sus, loc în care va fi regăsit un senzor selfie de 8 mpx cu deschidere f/2.0. Ecranul este o unitate Super AMOLED de 6.4 inch cu rezoluție HD+ de 1560 x 720 pixeli și mai aflăm că la interior se va afla un procesor octa-core Exynos 7885.

Samsung Galaxy M10s va oferi 3 GB RAM + 32 GB stocare flash, baterie generoasă de 4000 mAh și în spate o cameră duală compusă dintr-un senzor principal de 13 mpx (f/1.9) + 5 mpx (f/2.2, ultrawide). Ar avea port USB Type-C la bază și ca OS așteptăm Android 9.0 preinstalat din fabrică. Prețul vehiculat este de aproximativ 600 lei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×