Sony Xperia 1, Xperia 10 și 10 Plus apar în ultimele fotografii hands-on înainte de lansarea de la MWC 2019

1.167 ori
<b>Sony Xperia 1, Xperia 10 și 10 Plus apar în ultimele fotografii hands-on înainte de lansarea de la MWC 2019</b>Sony Xperia 1 sau Xperia XZ4 aşa cum l-am cunoscut o bună perioadă de timp e la doar ore distanţă de lansare, cu un eveniment oficial de prezentare la MWC 2019 la ora 09:30. Odată cu el vin şi modelele midrange Xperia 10 şi Xperia 10 Plus, iar toate..

Sony Xperia 1 sau Xperia XZ4 aşa cum l-am cunoscut o bună perioadă de timp e la doar ore distanţă de lansare, cu un eveniment oficial de prezentare la MWC 2019 la ora 09:30. Odată cu el vin şi modelele midrange Xperia 10 şi Xperia 10 Plus, iar toate acestea au parte acum de ultimele scăpări dinainte de debut. E vorba despre fotografii hands-on.

Observăm că Xperia 1 are un format mult mai alungit decât orice alt telefon de pe piaţă, mulţumită aspectului 21:9 Cinemawide. E gândit pentru consumul de video în format cinematic, dar parcă telefonul e totuşi prea subţire şi lung. În spate se află 3 camere, integrate vertical, cu bliţ dual LED deasupra. Una din ele are rezoluţie de 53 MP şi e posibil să vedem şi o cameră ToF în setup.

Sony a colaborat cu cei de la Light pentru a realiza modulul optic de pe flagship. Telefonul a mai apărut până acum şi pe o nuanţă mov fistichie, care o să fure privirile la debut.  Include şi procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. 

Vedem şi fotografii hands-on cu Xperia 10 şi Xperia 10 Plus. Ele au cameră duala orientată orizontal şi nu vertical, iar ecranul are muchii destul de groase din ce văd, mai ales sus. Sony a evitat totuşi trendul bretonului.

Sony Xperia 10 are 3 GB RAM, procesor Snapdragon 630, ecran de 6 inch şi baterie de 2870 mAh. Era cunoscut că Xperia XA3 pentru o perioadă.

Sony Xperia 10 Plus are 4 GB RAM, procesor Snapdragon 636, baterie de 3000 mAh şi ecran de 6.5 inch Full HD. În spate avem o cameră duala cu senzori de 13 MP + 8 MP pe ambele device-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×