ASUS ZenFone 6 ar urma să debuteze în Valencia pe 14 mai, conform unei reclame dintr-o revistă

423 ori
<b>ASUS ZenFone 6 ar urma să debuteze în Valencia pe 14 mai, conform unei reclame dintr-o revistă</b>Am fi crezut că ASUS îşi va aduce flagship-urile ZenFone 6 la MWC 2019, în rând cu restul lumii, dar compania prefera o lansare separată de această dată. Seria ZenFone 6 ar urma să debuteze pe 14 mai în Valencia, judecând după o reclamă apărută recent înt

Am fi crezut că ASUS îşi va aduce flagship-urile ZenFone 6 la MWC 2019, în rând cu restul lumii, dar compania prefera o lansare separată de această dată. Seria ZenFone 6 (2019) ar urma să debuteze pe 14 mai în Valencia, judecând după o reclamă apărută recent într-o revistă, descoperită de lowyat .

Scăpările legate de ZenFone 6 începeau încă de la final de 2018 şi includeau bretoane inedite, plasate lateral sau 3 camere în spate. Sursa afirmă şi că telefoanele noi vor ajunge pe piaţa de abia în trimestrul 3. Ştiu că atunci când ASUS a schimbat CEO-ul cu doi co-CEO cu câteva luni în urmă a anunţat şi o schimbare de strategie.

ZenFone 6 2019

Anunţă că va miza mai mult pe gaming şi că vom avea mai multe telefoane ROG în acest an. Recent au apărut şi noi scăpări de ZenFone, cu spate cu gradient mov/roşu şi cu 3 camere integrate. Amplasarea camerelor aminteşte de cea a lui Huawei P20 Pro. Ar trebui să vedem o versiune Pro/6z cu procesor Snapdragon 855, un model cu 12 GB RAM si 512 GB stocare, iar Android Pie va fi preinstalat. Sa vedem si ce setup de camere primim si daca e un combo clasic de wide/tele/standard. 

ZenFone 6 (2019)

Va fi şi o variantă Lite, probabil cu procesor Snapdragon 660, 670 sau 710 chiar, la preţ accesibil. Aşteptam scăpări mai convingătoare, în special pentru panoul frontal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×