Iată primele mostre realizate de cele 5 camere de pe Nokia 9 Pureview; Arata spectaculos! (Galerie)

1.989 ori
<b>Iată primele mostre realizate de cele 5 camere de pe Nokia 9 Pureview; Arata spectaculos! (Galerie)</b>Unul dintre cele mai inovatoare telefoane de la MWC 2019 este cu siguranţă Nokia 9 Pureview. Asta pentru că are 5 camere în spate, care fac poza simultan şi combină cadrele pentru un rezultat perfect calibrat. Astfel de mostre au fost realizate de cei..

Unul dintre cele mai inovatoare telefoane de la MWC 2019 este cu siguranţă Nokia 9 Pureview. Asta pentru că are 5 camere în spate, care fac poza simultan şi combină cadrele pentru un rezultat perfect calibrat. Astfel de mostre au fost realizate de cei mai talentaţi fotografi de pe glob şi prezentate oficial de HMD. Avem o galerie cu mostre mai jos.

Camera lui Nokia 9 Pureview este un cumul de tehnologii, care include tehnica Light, Zeiss şi Pureview. Telefonul se descurcă excelent la texturi şi detalii, aşa cum se vede în capturile cu fructe, Nici o codiţă sau pata de pe fructe nu scăpa fără a fi complet detaliată. Culorile sunt foarte naturale şi detaliile arată excelent şi la zoom şi crop, chiar dacă nu avem camera tele totuşi.

Peisajul montan este unul incredibil de greu de fotografiat din cauza albeţii zăpezii, dar Nokia 9 Pureview se descurcă. Chiar şi cu soarele în faţă se descurcă fantastic şi realizează o echilibrare a contrastului ce aduce cu un aparat foto high-end. Avem şi detalii ale unei zone montane cu case pe care nu le distingeam cu ochiul liber dacă nu dădeam zoom. Sincer nu am mai văzut dynamic range aşa bun.

Chiar şi fără camera ultra wide, prindem destul de mult din peisaj în cadru. Se descurcă foarte bine şi cu perspectivă şi focalizarea, cu trecere de la focalizat la defocalizat, prin creare unei hărţi 3D de adâncime. Cum 3 din 5 camere sunt monocrome, avem şi posibilitatea de a realiza capturi alb/negru artistice şi o amplificare a capturilor low light.

Camera Pureview ar captura de 10 ori mai multă lumină decât un senzor singular. Dacă aceste fotografii sunt reale şi neprelucrate, atunci suntem în prezenţa unui veritabil campion. Aşteptăm să îl testăm şi noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×