Nokia 9 Pureview primeşte fotografii hands-on, nu impresionează deosebit şi par imagini false

3.270 ori
<b>Nokia 9 Pureview primeşte fotografii hands-on, nu impresionează deosebit şi par imagini false</b>Cei de la Nokiapoweruser se laudă că au pus mâna pe fotografii hands on cu Nokia 9 Pureview, dar eu privesc cu precauţie maximă această scăpare. Pe de o parte  pentru că fotografiile par tot ca nişte randări aici, apoi dacă e chiar un telefon real..

Cei de la Nokiapoweruser se laudă că au pus mâna pe fotografii hands-on cu Nokia 9 Pureview, dar eu privesc cu precauţie maximă această scăpare. Pe de o parte  pentru că fotografiile par tot ca nişte randări aici, apoi dacă e chiar un telefon real, aduce mai mult cu o machetă din plastic.

În ziua de azi e uşor să faci randările să pară fotografii reale, dar hai să presupunem că acestea chiar ar fi imagini hand-on. Nokia 9 Pureview are marginea de sus şi jos inadmisibil de mari pentru 2019, deci deja pierde un punct la estetică. Măcar de ar fi avut o cameră selfie duală, dacă tot lăsa atât de mult loc sus.

Nokia 9 Pureview

În spate regăsim deja celebrul mecanism Penta Lens, cu cele 5 camere, dar şi aici e ceva dubios: ele sunt prea adâncite. Dacă vă uitaţi la telefon privit din spate, camerele sunt prea adâncite şi butoanele sunt prea proeminente, scoase in relief. Totul pare butucănos şi din topor... topor din plastic. Am acoperit deja la Mobilissimo.ro un deceniu de lansări şi scăpări şi ştiu când miroase suspect şi aici cam miroase.

Nokia 9 Pureview

Telefonul cel real e aşteptat la MWC 2019 pe 24 februarie, cu un ecran de 5.99 inch, procesor Snapdragon 845, cititor de amprente integrat în ecran şi 6 GB RAM, plus 128 GB stocare. Vă recomand să vedeţi şi comentariile la articolul sursa, cu cititori care nu par convinşi că imaginile sunt pe bune. Randările de acum câteva zile erau mai credibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×