Sony Xperia 2 și-ar putea face apariția în cadrul târgului IFA 2019; Vine cu modem 5G

1.089 ori
<b>Sony Xperia 2 și-ar putea face apariția în cadrul târgului IFA 2019; Vine cu modem 5G</b>Cu toate că Xperia 1 abia ce a debutat în magazine, japonezii de la Sony se pregătesc temeinic pentru lansarea succesorului său Xperia 2 care își face astăzi apariția într-un profil User Agent (UAProof)

Cu toate că Xperia 1 abia ce a debutat în magazine, japonezii de la Sony se pregătesc temeinic pentru lansarea succesorului său Xperia 2 care își face astăzi apariția într-un profil User Agent (UAProof). Apare sub numele de serie J8210 și J8010, iar informația inedită este că ambele variante de față cunoscut la nivel intern drept "Sphinx" respectiv "Horus" vin echipate cu modemuri 5G. 

Ies și alte variante la iveală, printre care rezoluția display-urilor ce va fi diferită. Sony J8210 sosește cu un panou Full HD, în vreme ce J8010 adoptă un panou cu rezoluție de 3840 x 1644 pixeli, identic cu cel oferit de Xperia 1. Pe Xperia 2 l-am văzut de curând și într-o serie de randări detaliate bazate pe scheme CAD din fabrică și am aflat că a primit certificarea EEC.

Se vehiculează posibilitatea ca acesta să nu fie numele bătut în cuie, pe lista alternativelor aflându-se și denumiri precum Xperia 1 Premium sau Xperia 1 5G. Rămâne de văzut cum se va prezenta noul telefon la acest capitol și așteptăm ca în perioada următoare să vedem mai multe leak-uri în online. 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×