Sony Xperia 4 ar fi o variantă Compact de Xperia 1, cu procesor Snapdragon 710 şi ecran 21:9

1.499 ori
<b>Sony Xperia 4 ar fi o variantă Compact de Xperia 1, cu procesor Snapdragon 710 şi ecran 21:9</b>Sony nu se mulţumeşte cu cele 4 telefoane prezentate la MWC 2019 şi deja are planuri mai ample. Azi am aflat că producătorul japonez pregăteşte încă un device, cunoscut drept Xperia 4. Ar fi un soi de variantă Lite de Xperia 1

Sony nu se mulţumeşte cu cele 4 telefoane prezentate la MWC 2019 şi deja are planuri mai ample. Azi am aflat că producătorul japonez pregăteşte încă un device, cunoscut drept Xperia 4. Ar fi un soi de variantă Lite de Xperia 1, din ce am înţeles.

Conform celor de la Sumahoinfo, informaţiile despre device au apărut pe forumul Esato, una dintre cele mai vechi surse de informaţii despre Xperia-uri. Telefonul ar urma să aibă un ecran de 5.7 inch Full HD+, cu aspect 21:9 și rezoluţie de 2520 x 1080 pixeli. Xperia 4 vrea să fie o variantă de telefon Xperia 21:9, dar cu corp mai compact.

Şi Xperia 1, Xperia 10 şi 10 Plus au toate diagonale de 6+ inch, deci e nevoie de ceva mai mic. Xperia 4 va aduce şi un procesor Snapdragon 710, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Va include şi o baterie de 2800 mAh, o cameră duală în spate, sau poate chiar triplă. Se pare că handsetul păstrează jackul audio de 3.5 mm şi avem şi dimensiunile sale: 149.5 x 65 x 9.4 mm şi are corp rezistent la apă şi praf.

Va sosi pe argintiu, negru, mov sau roşu. Poate va fi un nou model Xperia Compact...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×