Sondaj cu voturi în orb pentru Samsung Galaxy S10+ şi marii săi rivali: low light, selfie şi fotografii cu mâncare

3.426 ori
<b>Sondaj cu voturi în orb pentru Samsung Galaxy S10+ şi marii săi rivali: low light, selfie şi fotografii cu mâncare</b>Pentru a testa în detaliu un flagship atât de faimos ca Samsung Galaxy S10, e cazul să facem şi comparaţii foto cu cele mai galonate telefoane din 2018. Galaxy S10+ e modelul cu care ne jucăm noi în aceste zile şi

Samsung Galaxy S10+ este testat în prin intermediul programului Orange Smartphone Tester.

Pentru a testa în detaliu un flagship atât de faimos ca Samsung Galaxy S10, e cazul să facem şi comparaţii foto cu cele mai galonate telefoane din 2018. Galaxy S10+ e modelul cu care ne jucăm noi în aceste zile şi după un prim sondaj cu voturi în orb pentru aceste handset-uri, trecem la episodul 2, cu teste low light, selfie şi fotografii de mâncare.

Vă reamintesc că bătălia se dă între Galaxy S10+, Huawei Mate 20 Pro şi Google Pixel 3 XL. Mate 20 Pro este un veteran al testelor de gen, câştigând deja două dueluri în ultima parte a anului trecut. Pixel 3 XL este un telefon subestimat, dar care vă va surprinde cu camera sa singulară si algoritmii Google. Are şi plusul camerei selfie duale, pe care Mate 20 Pro nu o are, dar pe care S10+ o etalează, cu tot cu filmare 4K.

Aşa cum am învăţat încă de la Galaxy S9+ şi S9, la captura low light nu contează doar să prinzi cât mai multă lumină. Contează şi culorile, contrastul, detaliile, felul în care se descurcă senzorul cu lumina artificial[, arterfactele şi halourile. Ştiţi probabil deja procedeul la voturile în orb: noi vă prezentăm 3 fotografii şi voi o alegeţi pe cea preferată, fără a cunoaşte telefonul care a realizat-o.

Puteţi vota la sondaje pe grupul de Facebook Mobilissimo.ro, DOAR dacă sunteţi membru de grup. Atenţie totuşi, căci grupul e închis şi doar membrii pot vedea conţinuturile de acolo. Am publicat până acum teste şi sondaje comparative pentru Bokeh, prim plan, dynamic range, zoom, captură default şi peisaj.

Iată şi noile teste şi link-urile unde puteţi vota:

Iar aici vedeţi variantele FULL şi fără crop ale pozelor:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×