Sony Xperia XZ4 primeşte o listă cu specificaţii: ecran 21:9 produs de LG, jack audio, procesor Snapdragon 855

1.688 ori
<b>Sony Xperia XZ4 primeşte o listă cu specificaţii: ecran 21:9 produs de LG, jack audio, procesor Snapdragon 855</b>Astăzi descoperim online și ceea ce pare a fi o listă de specificații pentru Sony Xperia XZ4, telefon pe care japonezii îl vor lansa în prima parte a anului viitor. Printre dotările flagship-ului cel nou se va afla și un ecran aparent produs

După scăpările de randări ale lui Sony Xperia XZ4 din ultima săptămână, azi apar şi specificaţii pentru terminal. Ce e drept ştiam la ce să ne aşteptăm încă de la ultima scăpare, dar acum avem date în plus.

Terminalul va sosi cu un ecran generos, cu diagonală de 6.5 inch şi cu aspect 21:9. Panoul va fi produs de LG Display, sperăm noi fără problemele văzute pe Mate 20 Pro sau pe Pixel 2 XL. Nu va avea breton şi pare să aibă muchii destul de groase. Apare aici şi un jack audio de 3.5 mm şi toate aceste informaţii ne parvin prin intermediul lui Ice Universe, sau mai bine zis prin contul său de Weibo.

La bord vom găsi un procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM şi 64 sau 256 GB stocare. Sony va integra cititorul de amprente lateral, în vreme ce camera principală va sosi cu un senzor de 1/2.3 inch şi stabilizare optică. Pentru selfie-uri avem o cameră singulară cu obiectiv super wide angle. Alte dotări includ o baterie de 3900 mAh şi Android Pie preinstalat.

Sony are un eveniment programat pentru CES 2019, dar acolo vedem mai probabil Xperia XA3 şi XA3 Ultra, decât acest flagship. Pe el îl aşteptăm la MWC 2019 în februarie. E bizar că nu avem detalii şi despre camera triplă, dar mă aştept la un setup cu o cameră principală de 19 MP, secundară pentru adâncime şi tele sau wide angle.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×