Sony Xperia C5 Ultra și Xperia M5 sunt fotografiate în Rusia; vin însoțite de specificații și prețuri

2.264 ori
<b>Sony Xperia C5 Ultra și Xperia M5 sunt fotografiate în Rusia; vin însoțite de specificații și prețuri</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă aflam despre prototipul Sony Xperia C5 Ultra, model pierdut de către agenția braziliană de certificare, și ajuns ulterior &icirc;n m&acirc;inile poliției locale care a decis să facă și o fotografie...

Cu doar câteva zile în urmă aflam despre prototipul Sony Xperia C5 Ultra, model pierdut de către agenția braziliană de certificare, și ajuns ulterior în mâinile poliției locale care a decis să facă și o fotografie acestuia. Astăzi, pe web apar fotografii mult mai detaliate cu C5 Ultra, telefon al cărui preț sugerat este de 350 dolari

Imaginile în cauză sosesc direct din Rusia, iar din câte ne putem da seama acestea par a fi realizate mai degrabă pentru un review timpuriu, lucru cu care ne-am mai întâlnit și în trecut cu alte modele Sony. Pe lângă C5 Ultra, apare și Xperia M5, un smartphone compact cu display de 5 inch.

Observăm faptul că Sony Xperia C5 Ultra este un phablet în adevăratul sens al cuvântului, device ce aduce un display Full HD de 6 inch (margini de 0.8 mm), un procesor octa-core MediaTek MT6752 de 1.7 GHz, o cameră foto principală de 13 megapixeli, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și  baterie de 2930 mAh.

Vom avea parte și de o cameră frontală de 13 megapixeli cu bliț LED, de conectivitate 4G LTE și de un slot pentru carduri microSD. De asemenea, se remarcă și prezența unor difuzoare stereo frontale integrate subtil în corpul telefonului.

Pe de altă parte, Xperia M5 sosește cu display Full HD de 5 inch, procesor octa-core MediaTek Helio X10 tactat la 2.0 GHz, 3 GB RAM, 16 GB memorie internă ce poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD, o baterie de 2.600 mAh și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf.

De asemenea, se așteaptă ca acest model să ofere o cameră frontală de 13 megapixeli și un senzor foto principal de 21 megapixeli. Acest senzor este nimeni altul decât Sony IMX230, modul capabil de zoon digital 5x, focalizare în doar 0.2 secunde și captură 4K Ultra HD. Acest device cu preț de 400$ ar putea fi lansat pe data de 13 august în cadrul evenimentului pregătit de Sony.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×