Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge Plus apar în fotografii de presă înaintea lansării de pe 13 august

2.148 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge Plus apar în fotografii de presă înaintea lansării de pe 13 august</b>Iată-ne și &icirc;n august, ultima lună din această vară toridă, o perioadă &icirc;n care vom avea parte de o mulțime de lansări importante &icirc;n lumea tech. &Icirc;n primul r&acirc;nd ni se pregătește evenimentul Sony de pe data de 3...

Iată-ne și în august, ultima lună din această vară toridă, o perioadă în care vom avea parte de o mulțime de lansări importante în lumea tech. În primul rând ni se pregătește evenimentul Sony de pe data de 3 august, urmând ca la 10 zile distanță după acesta să avem parte de Unpacked, conferința anuală desfășurată de către Samsung.

După cum ați aflat deja prin intermediul numeroaselor articole postate aici, în ziua de 13 august îl vom vedea atât pe Samsung Galaxy Note 5, cât și pe Galaxy S6 Edge Plus, terminale de tip phablet bazate pe design-ul flagship-ului din acest an.

Astăzi, avem parte de noi materiale cu aceste device-uri, mai precis două randări pregătite pentru presă ce ne-au fost dezvăluite de către @evleaks, una dintre cele mai de încredere surse. Ca în majoritatea cazurilor, aceste randări 3D scot în evidență liniile terminalelor și parcă ne fac să apreciem mai mult design-ul decât în realitate.

În timp ce Galaxy Note 5 are parte de mai multe schimbări pe plan estetic, S6 Edge Plus reprezintă doar o creștere în dimensiuni a modelului standard. Potrivit ultimelor zvonuri, ambele terminale vor adopta display-uri Quad HD de 5.7 inch, camere foto de 16 megapixeli și procesoare octa-core Exynos.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×