Sony Xperia Curve - cam așa ar putea arăta primul smartphone Sony din era post-Ericsson

3.434 ori
<b>Sony Xperia Curve - cam așa ar putea arăta primul smartphone Sony din era post-Ericsson</b>2012 va fi anul quad-core, dar și anul în care Sony Ericsson va trece de la telefoane single core Xperia cu Android la telefoane dual core cu Ice Cream Sandwich și la brandul Sony și atât. După cum probabil știți deja Sony a cumpărat restul...

2012 va fi anul quad-core, dar și anul în care Sony Ericsson va trece de la telefoane single core Xperia cu Android la telefoane dual core cu Ice Cream Sandwich și la brandul Sony și atât. După cum probabil știți deja Sony a cumpărat restul acțiunilor Ericsson din Sony Ericsson, iar numele sau va deveni doar Sony de la anul. Designerul Jsus ne propune un concept, care ne arată cum ar putea fi un handset Sony Xperia.

Terminalul poartă numele provizoriu de Xperia Curve și amintește de un Xperia X10 sau de un Xperia Arc în partea frontală. în schimb, partea sa din spate-jos este curbată și duce parcă cu gândul la o tabletă Sony Tablet S. Mă aștept ca acest model, dacă va fi realizat să fie un smartphone dual core, cu ecran HD și camera de 8 sau 12 megapixeli. Evident, totul se vehiculează la nivel de speculație acum, deci nu putem lua nimic de bun. Acesta este la urma urmei, doar un concept.

Așteptați-vă să vedeți primele telefoane Sony Xperia la CES 2012 și MWC 2012, iar Ice Cream Sandwich și procesoarele dual core vor fi cuvintele de ordine. Pana acum am auzit de doua astfel de modele: Nypon si Nozomi (Arc HD). Oare cate vor mai urma?

Sony Xperia Curve

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×