iOS 5.1 beta 2 disponibil acum pentru dezvoltatori, iată și funcțiile sale

Autor:  | Publicat în:  iOS 2.636 ori
<b>iOS 5.1 beta 2 disponibil acum pentru dezvoltatori, iată și funcțiile sale</b>Apple a pus la dispoziția dezvoltatorilor iOS 5.1 beta 2, care în teorie ar trebui să rezolve definitiv orice problemă cu bateria pe iPhone 4S. Actualizarea este disponibilă chiar acum pentru cei în temă și aduce noi opțiuni precum cea de a...

Apple a pus la dispoziția dezvoltatorilor iOS 5.1 beta 2, care în teorie ar trebui să rezolve definitiv orice problemă cu bateria pe iPhone 4S. Actualizarea este disponibilă chiar acum pentru cei în temă și aduce noi opțiuni precum cea de a șterge fotografii din Photo Stream de pe terminalul iOS pe care îl folosiți.

Printre problemele rezolvate se număra cea cu iconurile și pozele de profil din Game Center, care nu se încărcau în varianta precedentă de iOS, dar acum merg perfect. Au fost rezolvate și câteva probleme cu developer tools, care acum au scăpat de bugurile din Documentation Organizer, de problema din scriptul uninstall-devtools și de anumite blocari și rebooturi din senin. Așteptăm acum și o variantă pentru utilizatorul de rând, una care să meargă fără probleme și care să nu necesite update-uri ulterioare.

Ca de obicei feedbackul este binevenit, iar contribuțiile dezvoltatorilor vor fi apreciate de către Apple. și acum la final o întrebare: ce ați mai dori de la noul iOS?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×