Update la Android 2.3.5 Gingerbread pe HTC Chacha și HTC Wildfire S

4.588 ori
<b>Update la Android 2.3.5 Gingerbread pe HTC Chacha și HTC Wildfire S</b>HTC continuă seria de update-uri din luna decembrie cu telefoanele HTC Chacha - considerat și un fel de facebook phone, dar poate mai multe de atât și HTC Wildfire S - viziunea lor în zona telefoanelor Android ieftine. &nbsp; Ele continuă update-ul...

HTC continuă seria de update-uri din luna decembrie cu telefoanele HTC Chacha - considerat și un fel de facebook phone, dar poate mai multe de atât și HTC Wildfire S - viziunea lor în zona telefoanelor Android ieftine.

Ele continuă update-ul ce a început a fi disponibil world wide pentru HTC Desire HD și HTC Incredible S. Acestea au primit și Sense 3.0. Aceasta lipsește în cazul lui Chacha și Wildfire S și rămân la 2.1. Presupun că hardware-ul mai modest este de vină.

Ar fi interesant dacă vreunul dintre voi a primit update-ul la 2.3.5 Gingerbread și am putea confirma și pentru țara noastră. Până la urmă, HTC nu uită de telefoanele lansate și le actualizează constant. Nu cred că vor primi și Android 4.0. Nici măcar Desire HD sau Incredible S nu cred că sunt puse pe listă.

Cele două telefoane le găsiți în .ro la prețul de:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×