Ratingul de firma al celor de la HTC crescut de către Barclays pentru prima oară În ultimii 3 ani

Autor:  | Publicat în:  HTC 675 ori
<b>Ratingul de firma al celor de la HTC crescut de către Barclays pentru prima oară În ultimii 3 ani</b>Grupul bancar Britanic&nbsp;Barclays a crescut ratingul de firma al celor de la HTC azi pentru prima oară în ultimii 3 ani. Motivul? Schimbarea de strategie a companiei taiwaneze, conform bancherilor. &nbsp; După cum am remarcat și noi, în 2014 HTC a...

Grupul bancar Britanic Barclays a crescut ratingul de firma al celor de la HTC azi pentru prima oară în ultimii 3 ani. Motivul? Schimbarea de strategie a companiei taiwaneze, conform bancherilor.

După cum am remarcat și noi, în 2014 HTC a început să se axeze mai mult pe modele midrange, în special pe seria Desire, dar și pe terminale pentru piața asiatică. Astfel, HTC a început din nou să livreze volume crescute de produse, ducând la o creștere a veniturilor și vanzarilor în ultimele trimestre. în același timp, HTC și-a consolidat portofoliul de brevete și sumele de cash disponibile.

Parteneriatele cu operatorii au fost solidificate și nu au mai fost aruncați bani pe campanii inutile de advertising, că în trecut. Barclays a upgradat statutul producătorului de terminale de la "underweight" la "overweight", crescând prețul țintă al acțiunilor de la 100 de dolari taiwanezi la 200. HTC nu s-a mai aflat în top 10 producători smartphone în 2014, ajungând la o cotă de piață de doar 1.5% anul trecut.

Să fi început oare reurcarea lor către top 10?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×